‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra Tiendegaarden

Natur, Ro og Cykler for to

NATUR, RO & CYKLER FOR TOTag en tur ud på landet, hvor alt ånder fred og ro.Oplev Møn fra en cykelFerie i dit helt eget tempoOplev Møns smukke natur på cykel og overnat i dejligt B&B dobbeltværelse enten i den ny renoverede øst fløj eller i det smukke gamle stuehus. Der er adgang til tekøkken og opholdsstue.


Se mere
Camøno-Overnatninger

Camønoen - 175 km lang vandrerute på MønCamønoen er Møns svar på Caminoen (den spanske vandrerute). Ruten findes på øerne Møn, Nyord og Bogø og åbnede i 2016. Camønoen er natur, kulturhistorie, gastronomi, vandring, stilhed, stjernehimmel og magiske stunder, du aldrig glemmer.Kongeriets venligste vandrerute


Se mere
Feriedage på Møn

NATUR, RO & MASSER AF PLADSTag en tur ud på landet, hvor alt ånder fred og ro.Ude såvel somIndeOplev Møns smukke natur på gåben eller tag små udflugter i bilen. Overnat i dobbeltværelse eller suite med egen privat indgang, eget lille tekøkken, stue og naturligivs soveværelse. Når I ankommer, er alt gjort klar til selv check-in, der ligger et brev med praktisk information og lidt brochure og vor egen avis, klar til jer på rummet.Særlig rabatpris


Se mere

Om virksomheden

Tiendegaarden

Sønderbyvej 29, 4791 Borre, Danmark, Borre, 4791

info@tiendegaarden.dk

Besøg os her:

https://tiendegaarden.dk

Facebook

Her finder du Tiendegaarden

Om os

LOGI MED SJÆL OG CHARME!

Bestil overnatning på Tiendegaarden Bed and Breakfast på Møn. Tiendegaarden er beliggende på Østmøn nær Møns Klint, og har igennem mere end 50 år huset de mønske turister. I dag er det 4. generation på slægtsgaarden, der byder gæsterne velkomne til en lokal seng og med lokal dialekt!

Tiendegaarden Bed & Breakfast Møn er et populært udgangspunkt for vandreture på fx Canønoen, cykelture på “Bjergetapen” og har Dark Sky oplevelser tilgængelige lige uden for døren.

Læs mere og book på vor hjemmeside.

Facebook

Del “bevar de lokale” med dit netværk