‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra The Miniacs

3D Print

3D Pprint, alt mellem himmel og jord, og så langt fantasien rækker. Altid gode lave priser og høj kvalitet HVER gang.En model til skrivebordet, en prototype til et projekt, spar tid og penge i fremstillingprocessen og få testprintet dit færdige produktudkast før du sætter den store mølle i værk.


Se mere
Hobby/Miniature Malertilbehør

Har du også en stor passion for modelbyggeri og maling som Vi har? Så har vi nok også næsten alt du skulle stå og kunne have brug for. Vi fører hele udvalget fra The Army Painter og har også vores egen linje af Washes, og tilbehør til airbrushen i form af Airbrush Cleaner, og Airbrush fortynder.


Se mere
Terrænstykker, og udstyr til byg-selv terræn

Vores store passion er, at bygge terræn til bordspil som Warhammer, Warhammer 40,000, Bolt Action og meget andet.Vi har alt fra basing materialer, træer, buske, lim, kræt, pigtråd, bygninger, XPS skum og meget meget mere.


Se mere

Om virksomheden

The Miniacs

Svinget 9, 3250 Gilleleje, Danmark, Gilleleje, 3250

91 873 873

contact@theminiacs.com

Besøg os her:

https://theminiacs.com/

Facebook

Instagram

Her finder du The Miniacs

Om os

The Miniacs er Mathias Petersens barn med et par år i wargaming og hobbyindustrien. The Miniacs grundlæggeren har alt i alt stillet over 3 fuldt malede miniaturehærer, produktet af utallige arbejdstimer.

Men alle disse timers sprøjtning, maling, skygge og fremhævning er timer som ikke bruges på spilbordet! The Miniacs’ mission er at tilbagevinde nogle af de tabte timer og give dig mere tid ved bordet.

The Miniacs består af én person, der kun er dedikeret til at skabe produkter, der vil bringe dine wargaming miniaturer fra unboxing til malet spilstandard hurtigt og ubesværet og terræn for at give dig mere tid til sjov og spil.

Siden 2017 er der sket flere udviklinger i The Miniacs’ laboratorie som:

Airbrush Cleaner og Airbrush Fortynder, hvilket giver hobbyister og spillere et alternativ til de dyre løsninger i butikkerne – hvilket giver dig flere penge til figurer og terrænstykker til spilbordet. Skygge/Shade og “Skygge/Shade samlingen”.Færdiggjort med The Miniacs Mat Lak for et ekstremt livagtigt resultat i en fremragende spilstandard.

Sammen med røg-, brand- og eksplosionsmarkørerne. Producerer The Miniacs en højkvalitets sceneserie bestående af terrænmarkørermalingmedier og additiver. De er meget nemme at arbejde med og giver fantastiske resultater.

Sidst men absolut ikke mindst er The Miniacs-serien af ​​ekstraordinære hobby- og terræn værktøjer, der gør forberedelse af miniaturer lige så nemt som at få en gruppe orker til at gå Waaagh! på en hjælpeløs humie-landsby. I løbet af opstartsåret har The Miniacs arbejdet på flere forskellige malinger og terrænstykker til forskellige spil, for eksempel; Warhammer: Age of SigmarWarhammer 40KNecromundaBolt ActionWarmaHordes og mange flere.

Hvad holder fremtiden for The Miniacs? Vores mission er som altid at FTTS “Få tid til spil”. Så vi vil fortsætte med at opfinde, udvikle og producere produkter, der gør netop det. Så i fremtiden vil du se mange interessante produkter fra The Miniacs, der vil gøre dit spilbord og enhver miniature hær til at skille sig ud.

En stor tak går ud på alle vores kunder, der har hjulpet os med at blive til det vi er i dag. Vi glæder os til, at arbejde mange flere år for og med jer for at:

“FÅ TID TIL SPIL!”

Facebook

Del “bevar de lokale” med dit netværk