‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra St. Binderup Kro

Miniferie 2, 3 eller 4 nætter

Bestil et ophold hos osDet er vigtigt for os at understrege, at vores hotelstandard er helt i top. Alle vores værelser er komfortable og veludstyrerede. Alle værelser indeholder trådløs internetadgang, bad og toilet, hårtørrer, et bredt udvalg af toilet-artikler, satelit-tv med filmkanal, bukse-presser, minibar m.v. 24 timers bemandet reception med mulighed for snacks og sandwich uden for køkkenets normale åbningstid.Room service, med mulighed for drikkevarer, varme retter eller f.eks. morgenmad på værelset. 48 timers vaske- og renseservice. På kroen forefindes et hyggeligt lokale med dart, billard, bordtennis og fodboldspil.


Se mere
Festtilbud

Glæden over en fest skyldes flere ting: Stemningen, maden, betjeningen og stedet for festen. Skal De arrangere en familiefest eller anden sammenkomst, stor eller lille, og vil De selv være gæst, så lad St. Binderup Kro overtage ansvaret i alle detaljer. Vore hyggelige lokaler, vores erfaring, indstilling og service er Deres bedste garanti for en vellykket fest. Lad derfor festen blive afholdt på St. Binderup Kro nær ved Aars i Midtjylland/Himmerland i naturskønne omgivelser.Vores selskabstilbud er beregnet til minimum 10 couverter.Prisen indeholder moms, betjening, duge i farver efter Deres ønske i pæn Damask kvalitet, sølvopdækning, smukke blomsterdekorationer, indbydelseskort, bordkort og menubordkort.Børn under 12 år ½-pris.


Se mere
Take Away

Varme retter, smørebrød, drikkevarer. Leveret eller afhentet.


Se mere

Om virksomheden

St. Binderup Kro

Møllegårdsvej 7, 9600 Aars, Danmark, Aars, 9600

+45 9865 8333

binderupkro@mail.dk

Besøg os her:

https://www.binderupkro.dk

Facebook

Her finder du St. Binderup Kro

Om os

VELKOMMEN TIL ST. BINDERUP KRO

St. Binderup Kro ved Aars – Miniferie, gourmet-, golf- og weekend-ophold samt mad ud af huset og take away

St. Binderup Kro blev i året 1871 indrettet i de nuværende bygninger, hvor der tillige var bageri og købmandshandel, men kroens historie går helt tilbage til år 1617 og i 1749 tildelte Kong Frederik V kroen kgl. privilegium. I dag er kroen efter nænsom, men gennemgribende om- og tilbygning, en af Danmarks mest autentiske kroer med sin helt egen stemning (Link til Historiesiden).

Kroen har en hyggelig restaurant, hvor der serveres en god morgenbuffet og traditionelle danske retter. På menukortet finder du både den traditionelle krogryde og den gode, engelske bøf med bløde løg, og søndagsmenuen består naturligvis af klar suppe med boller, kalvesteg med flødesauce og hjemmelavet is.
Fra kroens hyggelige lokaler er der adgang til terrasse og en dejlig stor have.

Hotellets værelser befinder sig i hovedbygningen eller i et af hotellets annekser, som alle har stråtag. Annekserne er beliggende direkte ved kroen. Der er selvfølgelig gratis parkering på hele kroen.

Facebook

Del “bevar de lokale” med dit netværk