‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra Sallies Restaurant & Snack Bar

Take-Away

Vi leverer vores Take-Away til bildøren.Bestil via vores hjemmeside og ring ved ankomst. Det er nemt og bekvemt.


Se mere

Om virksomheden

Sallies Restaurant & Snack Bar

Roskildevej 251, Albertslund, Danmark, Albertslund, 2620

43649132

albertslund@sallies.dk

Besøg os her:

https://sallies.dk

Facebook

Her finder du Sallies Restaurant & Snack Bar

Om os

SALLIE’S RESTAURANT & SNACK BAR

Vi tilbyder Take-away lige til bildøren. Bestil på vores hjemmeside www.sallies.dk og ring 43649132 ved ankomsten. Nemt og trygt.

Har du lyst til en helt særlig oplevelse, kan den stadig opleves, nu blot ved at du henter maden med hjem. Når du kører ind på vores område er det som at komme tilbage til 1950’erne, hvor amerikanske Sallie Zimmerhackel kom til Danmark. Hun åbnede i 1954 et motel med en tilhørende snackbar. Det blev startskuddet til en fantastisk rejse, som du fortsat kan være en del af.

Danmarks første cheeseburger

Sallie’s Restaurant & Snack Bar er bygget op om den autentiske historie om Sallie, hendes motel og tilhørende snackbar. Her skrev hun historie blandt andet ved at servere den første cheeseburger i Danmark. I dag er store dele af Sallie’s menukort direkte inspireret af det, som hun serverede dengang. Her får du Sallie’s Original Cheeseburger, forskellige steaks, fish’n chips, pulled pork, Sallie’s American Style Barbecue Ribs og en række andre retter – også vegetar. Der er lagt vægt på kvalitet og det meste er tilberedt efter helt egne opskrifter, selv mayonnaisen.

Lækre højkvalitetsmilkshakes og unikke historier

Blandt Sallie’s drikkevarer finder du forskellige højkvalitets milkshakes. Heriblandt Sallie’s Original Coffee Shake, som Lise Nørgaard blandt andet fik serveret, da hun som journalist for dagbladet Politiken besøgte stedet i 1955 i forbindelse med åbningen. Artiklen fra dengang hænger på væggen. Læs den og få en udvidet fornemmelse af det unikke spot, som Sallie’s Restaurant & Snack Bar var dengang og stadig er den dag i dag. I 2019 fik Sallie’s æren af et genbesøg af Lise Nørgaard, hvor hun selvfølgelig igen fik tilbudt Sallie’s Original Coffee Shake.

Sallie’s Restaurant & Snack Bar ligger på Roskildevej i Albertslund, på landevejen mellem Taastrup og Roskilde. I øjeblikket er det kun muligt at tage de amerikanske lækkerier med hjem. Lige ved siden af restauranten ligger Danmarks ældste motel, Wittrup Motel, som også har værelser indrettet som i 50’erne.

Del “bevar de lokale” med dit netværk