‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra OHA Biler

Mikrobilsservice 899,-

Vi servicerer alle mikrobiler• f.eks. Toyota Aygo, Citroën C1, Peugeot 107, VW UP!, Seat Mii, Skoda Citigo,• Kia Picanto, Chevrolet Spark, Ford Ka mm.• Udførelse af 29 punkts serviceskema.• Inkl. 3 liter 5W-30 kvalitetsolie• Vi ringer altid, hvis der er noget udover dit service.• Hos os betaler du kun for det der bliver lavet.• Hos os er det vigtigt, at kunderne er fuldkommen tilfredse.• Hvis der er andet, du ønsker udført i forbindelse med dit service giver vi 10% på dette.ALT DETTE FOR KUN 899 kr.


Se mere
5+ Service 1100,-

Et service til dig, som har en bil udenfor garanti perioden. Men stadig skal have serviceret det mest nødvendige.Dette service indeholderMotor og motorrum◾Udskiftning af oliefilter og op til 3,5 liter olie.◾Kontrol af kølervæskestand og frostsikringspunkt.◾Kontrol af batteri og forbindelser.◾Visuel kontrol af olielækage fra motor.◾Visuel kontrol af olielækage fra gearkasse.◾Kontrol af multiremme.Styretøj og undervogn◾Kontrol af styrekugler og bærekugler.◾Visuel kontrol af fjedre og støddæmpere.◾Visuel kontrol af manchetter på drivled, hjulophæng og styretøj.◾Kontrol af forhjulslejer.◾Kontrol af baghjulslejer.◾Kontrol af servostyringsvæske.◾Kontrol af bærearme og stabilisator.◾Visuel kontrol af udstødningen.Bremser◾Kontrol af bremsevæskestand.◾Visuel kontrol af bremseslanger/rør.◾Visuel kontrol af bremsebelægning for og bag (hvis muligt).◾Bremser afprøves i prøvestand.Dæk og fælge◾Kontrol og justering af dæktryk.◾Kontrol af dækmønster.◾Kontrol af reservehjul. (hvis muligt)Karosseri◾Smøring af dørhængsler.◾Visuel kontrol af ridser, stenslag og revner i forrude.◾Kontrol af lygternes funktion.◾Kontrol af lygteindstilling.◾Kontrol af visker/vasker på forrude, bagrude og lygter.Andet◾Kontrol af horn.◾Kontrol af tandremsinterval (hvis muligt).◾Kort prøvetur.


Se mere

Om virksomheden

OHA Biler

Peder Skrams Vej 33, 5220 Odense, Danmark, Odense, 5220

66154100

info@ohabiler.dk

Besøg os her:

https://ohabiler.dk

Facebook

Her finder du OHA Biler

Om os

Alt om din bils bedste ven

Ole Hansen Automobiler vil være din bils bedste ven, og det kommer tydeligt til udtryk i vores service.

Vi er leverandør af nyere brugte biler til både privat og erhverv, og samtidig er vi leverandør af serviceydelser i hele bilens levetid.

Bag Ole Hansen Automobiler står Ole Hansen, som har mange års erfaring fra autobranchen. Senest som medejer og eftermarkedschef ved Erik Hansen Automobiler Toyota ved Rosengårdscentret.

Service er i højsædet hos Ole Hansen Automobiler. Derfor har vi indført begrebet bilness – wellness til din bil. Du kan altså være helt sikker på at få en service ud over det normale.

Vi er din bils bedste ven, og vi sørger for, at du kan have fuld tillid til os. Hos os får du ingen ekstraregninger – kun den bedste service til fornuftige priser.

Facebook

Del “bevar de lokale” med dit netværk