‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra Musik Loppen

Gavekort

Gavekortet købes gennem vores billetudbyder Tikkio, hvor du selv bestemmer prisen. Herefter kan det indløses i deres webshop til Loppens koncerter og events. Gavekortet er gyldigt i et år.


Se mere

Om virksomheden

Musik Loppen

Sydområdet 4B, 1. sal, København, Danmark, København, 1440

+4532578422

frederik@loppen.dk

Besøg os her:

https://www.loppen.dk

Facebook

Instagram

Her finder du Musik Loppen

Om os

Loppen har eksisteret siden 1973, og er således et af Københavns ældste venues. Loppen har fine akustiske forhold og en hyggelig atmosfære, samt et musikprogram, der er præget af de mere alternative rocknuancer. Spillestedet er et kollektivt styret spillested beliggende på Christiania, der præsenterer den mere etablerede del af den rytmiske musik såvel som den eksperimenterende undergrund. 

Loppen bærer på mange måder præg af fristadens øvrige tankegang. Man finder kun ganske sjældent brede mainstream kunstnere på det glimrende spillested. Stedet har til gengæld en lang tradition for at præsentere store kunstnere før de bliver store. Bands som Nirvana, Smashing Pumpkins og en lang række andre har således givet koncert på Loppen, da de endnu var totalt ukendte. Så kom og oplev dit nye yndlingsband, før de bliver for store til de små spillesteder.

Facebook

Del “bevar de lokale” med dit netværk