‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra MejeriGaarden.com

Dinnerstay overnatning med 5 retters menu

Nyd en lækker 5-retters menu med den perfekte vin menu - Vinmenu er ikke inkluderet. Så behøver I ikke tænke på hvem som skal køre hjem.Ankom sent på eftermiddagen og få en kop kaffe eller te med lækkert hjemmebag. Tag lidt varmt tøj på og gå en tur ned til stranden kun 700 meter herfra.Når I kommer tilbage sørger vi for en Before dinner drink inden I skal ind og nyde atmosfæren og den gode mad i restauranten. Efter middagen anbefaler vi at I sætter jer i loungen og nyder en af vore lækre cocktails. Næste morgen har vi sørget for friskbrygget kaffe og en dejlig morgenbuffet.


Se mere

Om virksomheden

MejeriGaarden.com

Gammel Landevej 87, 4874 Gedser, Danmark, Gedser, 4874

70237040

info@mejerigaarden.com

Besøg os her:

https://www.mejerigaarden.com

Facebook

Her finder du MejeriGaarden.com

Om os

Axel Danielsen var en personlighed med sans for kvalitet og livsstil.

Hans jagthunde fulgte ham alle vegne, og hver eneste dag fik han lagt en flaske champagne på køl i gårdens gadekær. Så havde de gyldne dråber den helt rigtige temperatur, når han skulle nyde sin champagne om aftenen.

De nuværende ejere overtog ejendommen i 2014 og har forvandlet MejeriGaarden til et hotspot for store fester med fokus på stil og kvalitet. I dag drives gården med Bed & Breakfast og unike selskabslokaler, som er skabt til fester, receptioner, møder og arrangementer.

Vidste du i øvrigt, at MejeriGaarden med topkarakteren 9,7 har en af de højeste ratings af alle danske overnatningsteder på det internationale site www.booking.com. Gæsterne giver MejeriGaarden dette skudsmål: Enestående.

Del “bevar de lokale” med dit netværk