‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra Ingvard Christensen – Esbjerg

Skarpe priser på Designmøbler

Du finder mange spændende tilbud og Særlig gode priser på kvalitets designer møbler...


Se mere
Y-stole CH24 - Wegner

Vi har et stort udvalg af Y-stole - finder du ikke den du skal bruge, kan du altid kontakte os.


Se mere
Syver stole - 7'er - 3107 af Arne Jacobsen

Hos Ingvard Christensen har vi et af Danmarks største udvalg - også af Arne Jacobsens Syver stole... Se tilbud her


Se mere

Om virksomheden

Ingvard Christensen – Esbjerg

Storstrømsvej 2, 6715 Esbjerg, Danmark, Esbjerg, 6715

75470111

kontakt@ingvardchristensen.dk

Besøg os her:

https://ingvardchristensen.dk

Facebook

Instagram

Her finder du Ingvard Christensen – Esbjerg

Om os

Unikt og anderledes møbelhus med fokus på designmøbler – fra de klassiske danske designs til de mere banebrydende møbeldesigns fra både ind- og udland. Med ca. 4000m² udstilling har møbelhuset et af de største udvalg af designmøbler i Danmark.

Sortimentet indeholder et varieret udvalg af klassisk dansk design fra designere som bl.a. Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Poul Henningsen mv. samt et sort udvalg af banebrydende internationalt design.

Udvalget af designmøbler er bredt repræsenteret af alle de store designhuse som; Republic of Fritz Hansen, Carl Hansen & Søn, Montana, Louis Poulsen, Fredericia Furniture, Erik Jørgensen, Eilersen, Moooi, Foscarini, Cassina, Gubi mv.

Ingvard Christensen startede som en lille møbelforretning på hjørnet af Kirkegade og Borgergade i centrum af Esbjerg, under navnet Ingvard Christensen & Sønner. I dag hedder møbelhuset Ingvard Christensen og dækker over et af landets mest anerkendte møbelhuse.

Med over 70 års erfaring inden for møbeldesign og indretning, er Ingvard Christensen i stand til at løse enhver opgave indenfor privat indretning samt hotel, kontor og institutioner. Vi rådgiver dig igennem hele processen fra start til slut, og hjælper dig med at finde den perfekte løsning til netop dine indretningsønsker.

Del “bevar de lokale” med dit netværk