‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra H.W.Larsen A/S

10%* rabat på alverdens udstyr til køkkenet

Med denne voucher kan du få 10%* alt det udstyr du kunne ønske dig til køkkenet. Du indsætter blot voucheren: LOKAL20 i rabatfeltet når du gennemfører ordren. *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer


Se mere

Om virksomheden

H.W.Larsen A/S

Slagterboderne 15, 1716 København, Denmark, København, 1716

42140371

web@hwl.dk

Besøg os her:

https://www.hwl.dk

Facebook

Her finder du H.W.Larsen A/S

Om os

H.W.Larsen A/S har ligget i Kødbyen lige siden den åbnede den 16. april 1934. Hos os finder du alt hvad hjertet begærer til køkken og produktion.

Vi har alt fra knive til kokketøj og mangler du et køkken, som din nye maskine skal stå i, så hjælper vi også med at bygge dette. Med mere end 1000 m2 salgsareal og eget sliberi her i hjertet af København, er vi klar til at give både slagtere, fiskehandlere, kokke og alle andre danskere, der holder af at lave mad, de bedste køkkenredskaber, så de kan lave den bedste mad til deres gæster. 
I 2017 åbnede vi vores butik nummer to i en del af vores centrallager i Brøndby.

Her er tilkørsels og parkeringsforhold perfekte og da der kan tages varer direkte fra lageret betyder det, at der altid er 6000m2 varer at vælge imellem. Udvalget er selvfølgelig lige så lækkert og knivskarpt som i butikken i Kødbyen.
Og ønsker du at vi sender dig varen, gør vi det med glæde og store smil. Fra vores store lager i Brøndby sender vi alle hverdage pakker til hele verden.

På gensyn hos H.W.Larsen A/S – her handler vi med knivskarp kvalitet

Facebook

Del “bevar de lokale” med dit netværk