‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra Art Expo – Kunstgalleri og rammeværksed

"Feeling Good" - et glad maleri

Sommerferien til udlandet må vi nok desværre tænke os til, derfor er der ekstra grund til at gøre det lækkert hvor vi bor og opholder os. Kunst er en åndelig rejse i sig selv, som du kan tage på dagligt, hvis du ønsker det. Det er nemlig det, god kunst kan – skabe stemninger og løfte sjælen. Ligesom kærlighed der vokser med tiden og bliver dybere. Så er der et bedre tidpunkt end nu til at investere i et stykke kunst? Hvis ikke nu, hvornår så?


Se mere
Smil smitter

Det er vigtigt at smile dagligt, det frigiver endorfiner og dopamin, som er gode for krop og sjæl, men i disse tider er det ikke altid lige let at få smilet frem så ofte, som vi måske kunne ønske det. 😊Annette Torrild har netop færdiggjort nye klovnebilleder, som er ved at tørre, og kommer snart til salg. Måske de kan bringe mundvigene opad indtil flere gange dagligt? Jeg har i hvert tilfælde fået de tilbagemeldinger tidligere, at de kan deres magi. 🤡Indtil de nye billeder af Annette Torrild ankommer, så kan du se hendes andre billeder i galleriet eller i webshoppen (gratis fragt til og med 30. april): https://www.galleri-artexpo.dk/…/dir/…/order/created_at.html👉👉 Galleriet er åbent lørdag kl. 10-14 og tirsdag-fredag kl. 11-17. Jeg overholder naturligvis alle regler, her er 1200 kvm og masser af plads til afstand, her er rengjort, håndsprit og håndvask, så du kan trygt komme forbi. 💕Jeg håber, vi ses - jeg lover at dele smil ud❣️


Se mere
Fri fragt på webshoppen frem til 10. maj 2020

Glæd nogen du holder af med en gave. 💕Vi kan ikke mødes, sidde tæt eller kramme, men vi kan altid sende kærlige tanker og en lille ’tænker på dig gave’ til dem, vi holder af. 🥰 Har du set disse søde jernfigurer der samtidig fortæller en lille historie?! 😍Frem til 10. maj er der gratis fragt i webshoppen.Du finder figurerne her: https://www.galleri-artexpo.dk/…/artist/gl%C3%A6d-med-en-ga…


Se mere

Om virksomheden

Art Expo – Kunstgalleri og rammeværksed

Søvejen 35, 8362 Hørning, Hørning, 8362, Hørning, 8362

40600553

sarah@artexpo.dk

Besøg os her:

https://www.galleri-artexpo.dk

Facebook

Instagram

Her finder du Art Expo – Kunstgalleri og rammeværksed

Om os

Galleri Art Expo er et af Danmarks største gallerier. Vi har et stort udvalg af kunstnere, skulpturer, keramik og glaskunst. Galleriet er salgssted for 60 danske kunstnere. 

En oplevelse værd
Højt beliggende med udsigt over sø og skov ligger Galleri Art Expo, som er en perle, man må besøge, hvis man interesserer sig for kunst… et åndehul hvor kunsten er mangfoldig og har plads. 

Vi inviterer dig til, i fred og ro, at nyde kunsten. Vi håber i vil nyde vores gæstfrihed og slappe af i vores dejlige omgivelser. 

Ved siden af galleriet er der et picnicområde ved søbredden, så pak madkurven og ta´på galleri! Vi byder på en gratis kop kaffe og en kunstoplevelse efterfølgende. 

Galleriets Historie 
Galleri Art Expo er stiftet i 1999 af Sarah Høi. Galleriet er kendt for sin evne til at spotte nye kunstnere, og giver både unge og nyetablerede kunstnere mulighed for at udstille side om side med anerkendte kunstnere. 

Galleri Art Expo bidrager herigennem løbende til en spændende proces, der sikrer mangfoldighed og nye talenter i galleribranchen. 

Vi glæder os til dit besøg 🙂

Del “bevar de lokale” med dit netværk