‹ Tilbage til kortet

Dine tilbud fra Collage

Shopstart Webshop

Opstart af Webshop incl. oprettelse af domain, opsætning af betalings modul til de mest brugte kreditkort, VISA, MASTERCARD m.f. Klargøring af 30 produkter samt introduktionsvideo som viser hvordan du kommer videre på egen hånd og bruger netop din webshop.


Se mere

Om virksomheden

Collage

Kronborg 2c, 3000 Helsingør, Danmark, Helsingør, 3000

+45 3141 8115

info@collage.dk

Besøg os her:

https://collage.dk

Her finder du Collage

Om os

Collage Multimedia udvikler websteder, CMS-systemer og grafisk design
Vi er et team af professionelle designere og udviklere, der altid er klar til at arbejde med ethvert projekt, uanset hvor udfordrende det måtte være. Vi prioriterer klar og enkel kommunikation af dine brandværdier. Vi udvikler nye designs fra bunden eller videreudvikler eksisterende design og implementerer ny funktionalitet .

Shop start parat. Opstart af Webshop. Vi  opretter en webshop til dig med det mest nødvendige. Du finder et passende navn til din shop og tjecker at navnet er ledig her: https://collage.dk (hosting). Vi installerer også Betalingsmodulerne “Stripe” og “Paypal” så du kan modtaget betaling med de mest alm. kreditkort, VISA, Mastercard m.f.

Det eneste du behøver er at tage billeder af din produkter, husk godt med lys når du tager dine billeder, det er det vigtigste når du laver produkt billeder.

Herefter sender du dine info, produktbilleder med en kort beskrivelser og specifikation. Du må meget gerne bruge Excel til at liste dine produkter med produkt beskrivelser og pris. Dette opstartstilbud gælder 30 produkter. Heri kan indgå variationer som farver, størrelser m.m.

Når vi har oprettet din shop og lagt dine produkter i shoppen, optager vi en Youtube video som viser hvordan du bruger WordPress, og selv lægger flere produkter i din webshop, tilretter, skifter billede m.m.

Del “bevar de lokale” med dit netværk